U našoj ponudi imamo ženske pidžame, spavaćice, potkošulje, bodije, tajice, slip gaćice, bokserice i tange.  Vrlo velik izbor izrađen od pažljivo biranih materijala (sve se izrađuje od 100% pamuka ili pamuka s malim udjelom elastina) .

Ženske pidžame dolaze u raznim kombinacijama kratkih ili dugih rukava s kratkim ili dugim hlačama, a dostupne u veličinama od XS – XXL. U ponudi imamo i trodijelne kombinacije, kratki rukav-duge hlače-kratke hlače. Spavaćice mogu imati duge ili kratke rukave, a mogu biti i bez rukava. Sve pidžame i spavaćice su 100% pamučne.

Ženske potkošulje ugodne su za nošenje i lijepo prianjaju uz vaše tijelo. Dolaze u raznim bojama i uzorcima a dostupne su u veličinama S – XXL, sastava 95% pamuk i 5% elastan.

Ženski bodi može biti dugih rukava ili bez rukava, napravljeni su od 95% pamuka i 5% elastana čime su vrlo ugodni uz važu kožu pobrinuti će se za vašu ženstvenu liniju.

Istaknite ženstvene atribute ili sakrijte mane pomoću ženskih tajica u našoj ponudi koje mogu biti duge ili 3/4.

Ženske gaćice (obične, bokserice i tange) možete naći u veličinama d S do XXL, sastava 95% pamuka i 5% elastana kako bi savršeno pristajale na vašu figuru.